Glossybox Feb

publicerat i Glossybox;
Hej hej!

Idag är det den 29:e februari. Skottdag. Och just idag fick jag hem min första Glossybox. Det är en prenumeration som kostar 139kr/månad, då får du hem en liten låda med fem olika produkter i mindre format som man kan testa. Bra om man vill hitta nya favoriter men inte har råd att gå och köpa dyra produkter hela tiden. Det är ju kul också att få hem en "hemlig" liten låda varje månad. Som julafton, eftersom man inte vet vad som är i. Den är också lite anpassad efter just dig. Man får fylla i lite frågor i början, så att lådan blir anpassad för just dina behov.

Jag blev i alla fall väldigt nöjd med min box denna månad. Jag har haft enorma problem med min hy de senaste 2 månaderna. Jag tror det är en blandning av klimatet och att jag bytt ansiktsprodukter. Därför blev jag så glad när det låg en ansiktskräm i lådan. Testade den nu, direkt efter att jag duschat. Kan ju inte säga alltför mycket om resulatet då man måste ha testat produkten ett tag, men sådär vid första gången så är den helt underbar. Riktigt dryg och absorberades riktigt bra, inte alls kladdig och jag känner inte att den blev torr. 

Här kommer i alla fall lite bilder på sakerna som var med denna månad.






"Dagkräm som mattar ned blandhud och skyddar mot UVA/UVB-strålar från en av USA's mest framstående dermatologer. Howard Murad."




Denna testade jag idag. "Denna mjuka kräm ger dig 24-timmars skydd mot stress och trötthetsinverkan på huden. Verkar lugnande, återställer hudens balans och stärker hudbarriären."


"Matt läppfärg som absorberas av huden på läpparna. Ger lång hållbarhet och en lätt känsla. Applicera flera lager för intensivare färg."


Daniel Sandler - Jumbo Jet Mascara. "En intensivt svart mascara från Daniel Sandler, som är en av Storbrittanniens stora Makeup-artister."


Sist men inte minst. Ett par lösögonfransar. Alltid bra att ha :)

Om ni vill prenumerera så gå in på Glossybox.se för all info och för att registera er. Det är ingen bindningstid eller uppsägningsavgift.