Torsdagens bilder och text!

publicerat i Allmänt;
Hejsan hejsan! Seg är jag. JAG VET:D Meeeen, nu kommer i alla fall torsdagens bilder. Bästa Fanny va ju i Sverige och hälsade på över helgen och tordagen... Vad ingen visste va att hon och jag planerat lite bus på torsdagen.

Vi började dagen kl 8 på msn för att ingen kunde sova. (när man äntligen är ledig, är det inte typiskt?) Sen träffades vi i alla fall lite före elva. Prick elva så small de:P Fanny skaffade sin första tatuering. :D Den blev sjukt snygg.


Fanny i väntan på att börja:D nervöööst!


Uppritad och fin:)


Ett steg närmare:)


SÅ FIN :D


Vi gick sendan ner mot stan, mitt bus blev inställt för, jaa, de blev de. Vi traskade istället runt på stan. Jag köpte endast nödvändiga saker och fanny köpte endast onödiga saker. Jag kom därifrån några mag-tabletter rikare, och fanny 5 par skor. Jiiiises. :D Men vi älskar ju skor! :D Sen åkte vi och hämtade ut lite paket och sen till hälla, där köptes hårfärg. (Haha, fanny ska välja hårfärg, "vilken ska VI ta" "vilken tror DU är bäst" hahaha) Därefter hem till mig. Färgade hår. Stressade som få för att.....


Oscar och Fanny på maxi! Har inte bestämt mig vem som är snyggast än:D



Oscar fick åka på bandet!:D


Åka till sara. Hemma hos sara va också malinb :) Vi åt tacos och glass och kaka och pratade alldeles för länge! Sjukt trevligt i alla fall:) vid 12 åkte vi hem. Jag och sara skulle ju jobba på fredagen...



De blev ett antal kramar!


Malin hjälpte till i köket. Fina förklden hade de också!:D


:)


Jaa, vi skrattade en hel del:P


:)



JAaaa. så kan jag berätta lite om lördagen också.. Malin ringde mig på morgonen och undrade om jag kunde hjälpa henne förbereda inför kvällen för de hade blivit lite panik. Klart jag kunde det:) Så hon hämtade mig och vi cruisade Maxi! Sen hem till henne, gjorde paj och sallad... Sen kom Sanna och Ulle och jag åkte hem.


Vår goda paj;)


Sanna ser ut såhär på riktigt, jag lovar (jag känner någon som är död nu, vill ni komma på min begravning???)



Snodde bilen, hämtade malin b, åkte hem till mig, packade ner mina saker, åkte hem till Fanny! Gjorde oss iordning där. Sen bar de av hem till Malinö igen! haha! Där blev de fördrink, mat och efterätt! :D Sjukt gott med mat... De andra började förfesta och Sara upptäckte att hennes dricka va borta. Fanny hade såklart glömt den hos henne, så de traskade iväg hem till henne. Kom tillbaka lite senare... Sara säger "Gud va gott de ska bli med en kall öl.." Och sen tittar de runt lite och inser, Ölen är inte här. Japp, ni tänkte rätt. DE GLÖMDE DEN???? HAHAHA! Så de fick traska tillbaka igen.... Och denna gång blev de lite mer lyckat:P Ajjjo, sen gick i alla fall de andra ut. Jag mådde inge bra och åkte hem, eller aa, hämtade soffe, sen gick hem från huset. Ajjjj för att gå med ont i magen, gick typ dubbelvikt hela vägen :( NOFUN!

Jaoooo. De va roligheterna med Fancy in town!

Nu orkar jag inte skriva mer än att jag sprang 2,5 km på björnön idag. Jag är igång igen. Haahaaa. Puss och hejdå!