Trevligheter

publicerat i Allmänt;
Igår va en trevlig dag. Mötte jossa efter jobbet, vi cyklade hem till mig :) Sen gick vi och postade brev, då träffade vi kim på vägen :P hehe. pratade lite med han, sen hämtade vi pengar och gick till maxi för att köpa hårfärg:P Vi kom till maxi och köpte allt annat än hårfärg:P Vi blev hungriga och bestämde oss för att laga mat när vi kom hem ... sen gick vi till H&M och köpte hårfärg istället.

Sen gick vi hem med allt :) hihi trevlans. så lagade vi mat och sen började färgningen :P Klockan hade då redan blivit ganska mycket, haha vi som bara skulle träffas en stund :P men men. Det va kul. Sen kom victor förbi med min Ipod :D YEEY. Tack så hemskt mycket!!!!! Så hade han tagit med sig utklädnadsbilderna också :) Så jag fick dom samtidigt och det tog ju sin lilla tid eftersom min dator är så snabb :) Sen ko jag på att "ojj jag har blekning i håret" Så jag skölde ur det. Kanske va det så att det suttit lite för länge för lite hår ramlade också av (A) men blonda slingor blev det i alla fall :D Sen så åkte victor och jossa hem och jag gick o la mig (satt vid msn:P) sen somnade jag och drömde en jobbig dröm som jag helst vill glömma just nu men icke.

Sen gick jag upp, duschade och cyklade till jobbet. Och nu är jag här. hihi, snart är det lunch. Då ska jag äta med victor som är på stan. och så kanske jag ska träffa jossa och sandra :) Måste iaf träffa jossa för att få papper om thailand :D FAN VA NAJS! Handpenning ska vara betald på torsdag. YES YES! Det här blir perfekt, eller vad säger du jossss? =)

Nej nu har jag väl tråkat ut er för längesen om det är någon som orkar läsa.

Jag är i alla fall glad att jag har så många bra vänner nu :) Ni är guld värda ska ni veta, allihopa! Ingen nämd ingen glömd :) <3
(Fanny, bara 5 dagar kvar nu min lilla honungsloppa :), jag saknar dig<3)

hihi nej nuu ska jag jobba sen äta, puss på er.image11