Göteborg.

publicerat i Allmänt;
Hej på er!

Har inte alls haft tid att uppdatera här. Har nån minut nu då det är lunch och jag väntar på Kalle så vi kan gå och äta :) Det blir nog nudlar på Spicy idag. Det var längesen.

Helgen innebar ju som sagt en tripp till götet. I bilen ner fick vi med oss Sofia, Nella och Sabina. Sofia och Nella hoppade av i Örebro. Sedan fortsatte resan.

Vi kom hem till Sabina vid halv 5-5 skulle jag tro. Tog det lugnt ett tag, sen åkte Kalle till Martin och resten av oss åkte och handlade. Tacogratäng stog på menyn. Sabbe och jag gjorde iordning maten sen när vi kom hem och det blev uppskattat. Sedan satt vi uppe och pratade en massa. 

Dagen efter åkte de flesta av sabbes kompisar till Danmark, men vi blev kvar i stan. Mysigt. Sprang runt i ett smockfullt gbg och köpte lite småsaker. Någon julklapp och sådär. Tog oss sedan hem och åt lite mat, gjorde oss iordning och drack hotshots med Johan. Haha. 

Vid 10-tiden tog jag och Sabbe taxi in till stan för att hälsa på Kalle, Martin och co. Vid 11 ringde Danmark-gänget och vi mötte upp dem. Var väldigt kul att träffa alla sabbes kompisar ute. Vi hade det kul, men kvällen slutade kanske inte lika kul för alla. Men det löste sig. Väl hemma somnade jag. Men sen så blev det lite som det böev och med 3h sömn var det bara att gå upp igen på  morgonen. Jag och Sabina hade lovat resten av huset att bjuda på brunch. Det blev gott och lyckat.

Det varnades för snöstorm så istället för att åka till Liseberg som var tanken packade vi bilen och åkte direkt hem. Det var tur det. Jävlar i helvete, ursäkta språket, vilken bilresa. Jag körde första biten och trodde seriöst att jag skulle dö. Gick att köra max 80 typ och det blåste och låg snövallar på vägarna. Efter 3h stannade vi och åt lite. När vi sedan startade bilen fungerade inte lysena. KUL. Som tur va hade de nya på Statoil men vi hann ju typ förfrysa medan vi bytte dem. Efter det begav vi oss hemåt igen. Som tur va snöade det inte längre, men nu var det mörkt istället. Kom hem ganska sent....

Igår va huvudet som en bomullstuss och jag fick inte mycket uträttat kände jag. Låg och pratade i telefon med mamma i evigheter, det behövdes. Sedan somnade jag gott. 

Idag är lite bättre. Ska nog sätta igång med träningen igen också hade jag tänkt. 

Visar några få bilder från helgen. Blev verkligen inte många.

 
Nella gillar inte att åka bil...



Lilla Lasse. Hon (haha japp...) är så söööt!! (fick ingen bättre bild för hon va rädd för kameran...)



Vi åkte till Haga för att kolla i små mysiga butiker... Kallt som satan va det!



Hittade dessa karameller. Kopiko. Just dessa kom från Thailand, men när vi bodde i Malaysia så köpte med oss massor av dessa hem och gav bort. Även nu när vi var borta. Kul att hitta dem här :D hehe



Jag, redo för en kväll i stan. Fick ingen bra bild och helt plötsligt har jag fått massor med bäbishår som sticker fram. Anyway.



Min snygging, redo att gå ut.


Nu är det mat. Vi hörs PUSS