Snö-slask-regn-blåst-uäck!

publicerat i Allmänt;
God förmiddag!

VILKET VÄDER! Herregud... Jag vet att jag ofta klagar på vädret, men idag. Ojojoj. Jag tror aldrig viljan att ligga kvar i sängen varit så stark! Jag hoppade i allafall upp tillslut. Drog på mig lite kläder, tvättade ansiktet och packade väskan. Det som tog tid var att få på sig alla kläder. Jaa, det var 1 + grad ute, snöblandat regn, och blåst som inte går att beskriva. Usch. Så jag mosade på mig leggins, mjukisar och regnsbyxor... Tröja, fleese, och regnjacka. Så mössa halsduk vantar! Ut i ruskvädret, usch, de gjorde ont när snöflingorna piskades motansiktet. Men jag kom fram. Likt en snö-blandad mumie! Det är en bra start på fredagen. Okej, det blev ett långt stycke om vädret! Roligt...

Idag är det som sagt fredag, igen! Jag älskar fredagr fortfarande. Nu är det lunchtid! Vid 5 ska jag träna med Sara och kanske Fanny :) Danspass! Sjukt kul! Efter de blir de gym med mammi :) Roligt roligt!

Kanske blir maskerad på konrad idag med emma o co? Skulle vara kul, vi får se hur lång tid träningen tar ;D Jag och emma satt och kom på massa saker jag kunde klä ut mig till.. Hennes första var hora? haha, tack, det betyder att jag i alla fall måste klä ut mig för att bli en ;D En komplimang ändå? höhö.

Nej nu kurrar magen. Skriker på mat! Hear ya later!

Pusss