En dag med Fanny!

publicerat i Allmänt;
Tog du åt dig? kul! Lär dig att lämna folk ifred.


Imorgon, eller nej, idag! är det nyårsafton. Lite konstigt i must say.. Jag borde sova. Verkligen. Usch. Jag ska träffa alle halv 12 imorgon. Hoppas jag kan låna en bil. ORKAR inte cykla. Jag är tjock (nej)...

Idag har varit en sjukt kul dag. Eller första halvan bestod av att prata i tele med alla om imorgon. Gick ju mindre bra med vissa än andra. Men i alla fall. Jag tror det blir sjukt kul imorgon ändå!

Sen så kom Fanny och hämtade mig och vi åkte ner på stan. Fanny klippte sig och sen vandra vi omkring lite! Köpte smycken till imorgon! Sen hem till mig och så åt vi Burger King! Typ det mest värda mat jag ätit sen julborden:P Haha sorgligt. Sen började färgningen av Fannys hår. Jag lekte frisör och jag är fan stolt själv över resultatet, kanske kommer ett kort imorgon eller övermorgon! Fick använda mina fina (onödiga) produkter ;D haha. Kul va det i alla fall.

Fanny har också sagt de konstigaste sakerna idag, omedvetet. Så vi har typ skrattat, som alltid, men mer! hahaha. Alltid så kuuul med dig<3 Jag kommer sakna dig så fruktansvärt mycket. Så mycket som du gjort/gör för mig. Men vi får sitta och nörda framför datorn istället! :D Ser jag fram emot!

Nej usch. Nu ska jag försöka sova. Puss och godnatt!